We kunnen digitaal niet meer wegdenken uit ons leven. We zijn altijd geconnecteerd, schermen zijn overal en alles verandert sneller dan ooit. Is dat goed of slecht? Eén ding is zeker: digitaal zal alles blijven veranderen. Wie weet welke rol tv’s, computers en smartphones zullen spelen in ons leven over een paar jaar. En wie weet welke ongelooflijk coole dingen we dan zullen kunnen doen.

Wel, bij Telenet kiezen we ervoor om te gaan voor digitaal, 100%. We willen er voor zorgen dat iedereen er alles kan uithalen om er fantastische dingen mee te doen. En dat iedereen dat kan doen op een correcte en verantwoorde manier.

En dat willen we ook doen vanaf het moment je nog maar begint aan je geweldige tijden.
Daarom organiseren we …

De Digitale Duik.

De Digitale Duik is een groots digitaal festival dat overloopt van de technologische snufjes. Waar ouders en kinderen zichzelf kunnen lanceren in de digitale wereld.

De kinderen kunnen er ontdekken welke onwaarschijnlijke dingen ze kunnen doen met de digitale mogelijkheden van vandaag én morgen.

En de ouders zijn meteen mee met al dat digitale geweld en komen te weten hoe ze hun kinderen kunnen leren om er veilig mee om te gaan.

Ben jij klaar voor je Digitale Duik?

Zin om de digitale duik te nemen?

Schrijf je gezin gratis in voor de Digitale Duik!

Reserveer je gratis tickets!